Home Subiecte titularizare maistri instructori
Subiecte titularizare maistri instructori
Subiecte titularizare maistri instructori PDF Imprimare Email
Subiecte titularizare maistri instructori
Scris de madalina   
Luni, 23 August 2010 07:00


Pentru cadrele didactice singura modalitate prin care se pot asigura ca isi pastreaza locul de munca este titularizarea. In comparatie cu alti ani, nu mai sunt atatia profesori care sa sustina acest examen avand in vedere dificultatea subiectelor. In judetul Neamt a ramas neocupat un post din cele disponibile pentru maistri instructori auto. Acesta a ramas netitularizabil si va fi repartizat unui cadru didactic care beneficiaza de continuitatea postului sau este in proces de completare a normei de continuitate. Din subiecte titulatizare maistri instructori foarte multe necesita un nivel de pregatire peste medie.

Cei mai multi instructori auto care sustin examenul de titularizare si incearca sa rezolve subiecte titularizare maistri instructori sunt angajati ca instructori la firme private. Pentru a deveni un bun instructor auto trebuie sa sustineti examenul de titularizare la domeniul Transporturi – maistri instructori.

Pentru a veni in ajutorul celor care doresc sa initieze si alte persoane in predatul sofatului am atasat cateva subiecte si bareme date in anul 2004 si 2005. Aceste subiecte au fost preluate de pe edu.ro.

Subiecte titularizare maistri instructori

• Subiect si barem – Transporturi rutiere – 2004

Subiect


 

Barem


 

• Subiect si barem – Transporturi rutiere – 2005

Subiect


Barem
Ultima actualizare în Luni, 23 August 2010 09:56
 


Sondaje

Ai luat din prima incercare carnetul auto ?
 

Vizitatori Online

Avem 2 vizitatori online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com